Paine Wassa

de Sabina in Piine, 9 Iul 2009 | 16154 vizualizari

COMENTARII (7)

leoflori 1

09.07.2009, 13:38

ce frumoasa e! a mea nu iese asa inchisa la "coloare"...din cauza fainii integrale?

ala_oancea 1

09.07.2009, 14:05

Arata foarte bine

Oana 1

09.07.2009, 16:02

Super!! Cred ca merge framantat si la masina de paine, nu?

Sabina 1

09.07.2009, 17:35

Flori, eu folosesc tarate si faina integrala de la NaturaLand! Acum am cumparat si de la Baneasa, inca nu am incercat-o!

Sabina 1

09.07.2009, 17:36

Multumesc, Ala! Draga Oana, n-are de ce sa nu mearga si la MP. Numai ca nu trebuie framantata prea mult. Eu doar amestec ingredientele, o las la crescut si hopa in tava!

adry88 1

20.05.2011, 12:11

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:47

ce bine tiau iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle cu faina integrala