Paine cu ceapa si marar

de leoflori in Piine, 25 Iun 2009 | 6445 vizualizari

 

Pufoasa si gustoasa. Verdeturile ii dau o aroma deosebita iar prajita si unsa cu crema de branza...mmm, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o paine de 1 kg: 2 Linguri ulei masline 330 ml. apa 1 1/2 lingurita sare 1 Lingura zahar 2 Linguri lapte praf 605 gr. faina 1 1/2 lingurita drojdie uscata granule 2 Linguri ceapa verde deshidratata 1 1/2 lingurita marar uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ceapa si marar:

Dupa ce aluatul a fost framanta si a dospit in MP, l-am pus in tava de chec unsa si tapetata cu faina, l-am crestat si l-am mai lasat la crescut in tava 15 minute.

Apoi am copt painica la foc mediu 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta