Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 8495 vizualizari

 

 
Reteta de Paste 
Din cauza piticului cel mic am vrut sa vopsesc oua mai natural asa sa nu intre colorant in ele

 

INGREDIENTE

  • foi de ceapa
  • 2 sfecle rosii
  • apa
  • 1 lingura de sare
  • 2 linguri de otet
  • un dres
  • frunze pentru decorat
  • 20 oua albe
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie:

Am spalat frunzele de ceapa cam de la 20 de cepe si 2 sfecle mai maricele le am taiat cuburi si le am pus la fiert intr o oala de 3 litri 

Am pus jumatate din frunze si o sfecla in oala sarea si otetul am asezat ouale in dres cu frunzulite si le am pus peste frunze apoi am asezat restul de frunze si cea cealalta sfecta taiata cuburi .

Am acoperit cu apa calduta dupa care le am pus la foc mic .

Le-am lasat sa fiarba circa 20 de min din momentul in care a inceput sa fiarba apa 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

-Licurici- 1

03.05.2016, 17:09

Rocsi 1

03.05.2016, 19:34

Chiar ti-au reusit!

mihaelar63 1

25.05.2016, 10:53

Inteleapta alegere

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Platou rece