Oua umplute cu crema de somon

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2016 | 4580 vizualizari

 

un aperitiv usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 cutie crema branza somon delaco
  • 2 linguri de maioneza+2 linguri smantana grasa
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de somon:

Ouale se pun la fiert in apa cu sare cateva minute.

Se curata ouale fierte de coaja,se taie in doua(pe lung),se scoate cu grija galbenusul care se pune separat.

Strivim galbenusuriile,punem crema de somon,maioneza,smantana si piperul si amestecam bine pana cand devine totul o pasta.

Se umple ouale cu pasta formata.

Se servesc reci.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

28.12.2016, 22:31

kytz 1

30.12.2016, 20:47

Arata tare bine!

Panacris 1

27.12.2022, 21:45

Hmmm, buna idee ptr masa de revelion de anul acesta! Suntem pe economie și sustenabilitate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt