Oua umplute cu crema de somon

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2016 | 4372 vizualizari

 

un aperitiv usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 cutie crema branza somon delaco
  • 2 linguri de maioneza+2 linguri smantana grasa
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de somon:

Ouale se pun la fiert in apa cu sare cateva minute.

Se curata ouale fierte de coaja,se taie in doua(pe lung),se scoate cu grija galbenusul care se pune separat.

Strivim galbenusuriile,punem crema de somon,maioneza,smantana si piperul si amestecam bine pana cand devine totul o pasta.

Se umple ouale cu pasta formata.

Se servesc reci.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

28.12.2016, 22:31

kytz 1

30.12.2016, 20:47

Arata tare bine!

Panacris 1

27.12.2022, 21:45

Hmmm, buna idee ptr masa de revelion de anul acesta! Suntem pe economie și sustenabilitate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogacele cu jumari