Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2024 | 1875 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

       
      Dacă vrei să impresionezi pe cei dragi sau musafirii de sărbători, pregătește acest aperitiv gustos și ușor de făcut. Nu numai că va fi apreciat pentru gustul bun datorat acestor arome, dar va cuceri și prin aspect.
      Pentru acest Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect, ai nevoie de câteva ingrediente: aluat de pizza, cașcaval, usturoi, unt și pătrunjel.      

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect
      • 400 g aluat de pizza (găsești rețeta aici)
      • ~100 g cașcaval (mozzarella)
      • 1 ou pentru uns
      • Pentru finisat:
      • 50 g unt
      • 4 căței usturoi
      • pătrunjel verde
      Portii: 1
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect:

      Cum se prepara acest Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

      Prepară aluatul de pizza după rețeta de aici.

      Tapetează cu hârtie de copt o tavă.

      Taie cașcavalul în bucățele.

      Modelează aluatul sub formă de rulou și împarte-l în 21-23 de părți egale. Ia fiecare porție de aluat, pune în mijloc un cub de cășcaval și modelează în formă de bilă. Procedează la fel cu celelalte bile și așază-le în tavă de copt, începând de jos în sus, astfel încât să capete formă unui brăduț. Ultima parte de aluat trebuie decupată sub formă de stea.

      Unge brăduțul obținut cu ou bătut.

      Coace aluatul în cuptorul preîncălzit, la 200 grade C, pentru 15 minute sau până se rumenește frumos.

      Între timp, topește untul. Într-un bol mic, amestecă usturoiul presat mărunt cu pătrunjel verde tocat mărunt, apoi toarnă untul topit și amestecă. După ce s-a copt brăduțul, scoate tava din cuptor și unge-l, așa fierbinte, cu untul aromatizat.

      Servește-l că aperitiv pe masa de sărbători, este grozav și ușor de făcut.    

      Cu aluatul de bază poți pregăti rețeta de Pizza cu șuncă și dovlecei sau varianta de Pizza cu cașcaval.

      Îți recomandăm și rețeta de Sos de roșii pentru pizza.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      oanapl

      3137 puncte

      Rocsi

      1480 puncte

      MotanLaOale

      1083 puncte

      mirela0911

      1000 puncte

      mena29

      300 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Aperitiv cu cascaval si mezeluri