Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 8363 vizualizari

 

Cica am ajuns la 400 de retete...maaaaammaaa....oare chiar sunt eu???
Eu tocmai ce-am halit 2 oua de-astea,n-am facut decat 3, ca mai intai am zis sa incerc...dar mie una mi-au placut....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • cam 70 g feta
  • o lg mare de smantana
  • piper alb
  • 3 fire ceapa verde
  • jumatate de gogosar murat
  • patrunjel si marar verde

pt sos:

  • o lg mare de iaurt gras
  • o lg mare de smantana
  • jum de lg-ita marar verde
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400:

Ouale se fierb tari, se racesc,se cojesc, apoi se taie jumatati.

Se scoate galbenusul.

Intr-un bol se pune feta, galbenusurile, smantana, patrunjel si marar verde si putin piper.

Sare nu mai necestita ca e destul de sarata feta. Taiem marunt gogosarul si ceapa verde si -le amestecam in compozitie.

Umplem ouale cu varf cu aceasta compozitie cu grija, le asezam in farfurie si punem si sosul format din amestecul tuturor ingredientelor.

Initial aveam de gand sa le servesc fara sos, dar m-am gandit ca le-ar acomania bine acest sos acrisor...si nu m-am inselat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

10.04.2013, 13:09

La cat mai multe draga Ada

diana_k 1

10.04.2013, 13:20

felicitarii!!!

Sim0na 1

10.04.2013, 14:15

La cat mai multe retete delicioase!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe pat de maioneza