Oua in sos de rosii

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 6377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 catei usturoi
  • 1 pahar bulion
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 lingurite rase boia dulce
  • 1/4 lingurita piper
  • sare si piper
  • 3 oua
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii:

Calim ceapa si ardeul taiatmarunt in uleiul incins. Cand se inmoaie ceapa, adaugam usturoiul strivit si mai calim 1 minut.

Adaugam bulionul ,condimentam cu sare ,piper si boiaua de ardei dulce,

Fierbem totul la foc mediu pentru 10 minute.

Se sparg ouale in sosul de rosii. Se pune capacul  si se continua  fierberea inca cca 5 minute (depinde cat de moi doriti ouale se poate verifica in acest timp cum e galbenusul si mai lasati 1-2 minute daca il doriti tare)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi presarate cu branza sau cascaval, patrunjel sau marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua posate in sos de rosii