Cel mai bun mic-dejun, sau cea mai buna cina!
Sunt super bune ouale,gatite asa!
Mai intai incepem cu ceapa verde, pe care o curatam si o tocam fin. Ceapa alba, o curatam de coaja si o tocam felii subtiri. Intr-o cratita punem un strop de ulei si adaugam cepele tocate. Lasam ceapa sa se inmoaie bine, circa 5 minute. Nu o lasati mult,deoarece se va arde. Dupa ce ceapa,a devenit lucioasa (sticloasa), adaugam rosiile pasate. Lasam sa scada putin,si adaugam sare si putin piper. Facem 2 adancituri cu ajutorul unei furculite si punem ouale. Acoperiti cratita cu un capac si lasati pe foc mic timp de vreo 7-8 minute sau pana cand ouale s-au inchegat. Ofocul, garnisim cu putin patrunjel verde sau putina ceapa verde si servim!
1
Puteti omite ceapa verde
2
Daca cratita nu este acoperita cu un capac, aburul se va inprastia, iar ouale nu se vor coagula
3
Puteti sa mai adaugati, daca aveti si niste ardei gras sau niste cubulete mici de dovlecei
4
Eu am mai adaugat si niste rosii proaspete, taiate felii