Branza feta marinata

de aziz in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2012 | 5835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr feta
  • coaja rasa de la jumatate portocala
  • un varf de lingurita fulgi de chili
  • cateva frunze de menta
  • ulei de masline cat sa acopere branzica in borcan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta marinata:

Se taie branza cubulete mici sau felii cum va place .......Se incalzeste uleiul de masline si adaugam coaja rasa de la jumatate de portocala fulgii de chili,dam o shfaraiala si apoi lasati sa se raceasca abia dupa puneti peste cubuletele de branza (eu am pus cat era cald si a topit putin din branza)adaugati menta taiata  si lasati cateva zile la frigider ,daca nu aveti rabdare prajiti niscai paine si nu mai stati pe ganduri......:))))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]