Oua fidea

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2012 | 3484 vizualizari

 

denumirea originala este Uova in trippa ...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4 rosii mari carnoase sau rosii inn bulion
  • 50 gr unt
  • ulei de masline
  • 50 gr parmezan
  • ceapa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua fidea:

Intr-o tigaie cu 20 gr unt si 4 linguri de ulei se pun rosiile tocate sau cele din cutie, se adauga jumatate de ceapa tocata foarte marunt si se lasa la foc iute adaugand putina sare, apoi se da focul la mic. Se acopera tigaia si se lasa pana scade sosul.

Ouale se bat ca pentru omleta. Se adauga sare, piper si parmezan. Din aceasta compozitie se fac 2-3 omlete subtiri.

Cand sunt gata omletele se ruleaza fiecare si se taie fidea.  ( cum am face taiteii de casa).

Cand sosul e gata se adauga omleta fidea si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in sos de rosii