Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am pregatit un aperitiv simplu si rapid. Probabil ca trebuia mai multa carne, asa cum le place barbatilor, in general.
Se spala ardeiul si se taie o felie circulara din el, indepartand semintele. Se aseaza in tigaia unsa cu uleiul incins.
Oul se sparge intr-un castron, apoi se pune in interiorul feliei de ardei si se da cu sare.
Pe o farfurie se aseaza jumatatea superioara a frunzelor de salata dupa ce au fost spalate.
Rosia se spala, se taie pe jumatate, se elimina cotorul, apoi se taie fiecare jumatate in cate 4 felii si se aseaza peste salata.
Cand oul este gata, se scoate pe o farfurie.
Castravetele se spala si taie 8 felii, care se aseaza intre feliile de rosii.
Se transfera oul peste salata, in mijlocul farfuriei.
In spatiile ramase goale pe farfurie, se adauga 3 felii de branza de vaca si 3 felii de salam.
Pofta buna!