Orez cu legume pe pat de salata verde

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2012 | 4031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g cu orez
  • 1 morcov mic
  • 1 buc.praz(partea alba)
  • 2 buchetele de brocoli
  • 1/3 ardei gras rosu
  • o mana cu stafide
  • o mana cu nuci(mieji)
  • sare,piper
  • salata;
  • 1 lingura ulei de masline
  • salata verde
  • castravete verde
  • 1 lingura otet balsamic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume pe pat de salata verde:

Am pus apa cu sare la fiert si orezul spalat l-am pus dupa ce a clocotit apa.

Intre timp am facut salata intr-un castron, unde am rupt salata spalata si scursa bine, castravetele taiat felii si am pus otet si sare. Cand orezul a ajuns aproape de fierbere am pus brocoli, ardeiul gras, morcovul si prazul si au clocotit inca 10 minute, dupa care am pus si piper si restul de ingrediente, nuca si stafidele. Am pus intr-o farfurie mai mare salata si peste am pus orezul cu legumele si apoi am pus uleiul de masline peste toate.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume pe pat de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

jolygina 1

03.02.2012, 18:21

ce bine arata mamaieeee

mamaieelena 1

03.02.2012, 19:29

multumesc gina

jolygina 1

14.05.2012, 14:50

bun si gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie