Orez cu legume

de Lau in Mancaruri de post, 12 Iun 2014 | 4371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de orez
  • 3 pahare apa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 500 g ciuperci
  • 1 lingurita praf curry
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Ciupercile le curatam si le taiem felii,

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si cand sa incalzit adaugam ciupercile si le prajim(pana scade apa lasata).Adaugam ceapa tocata,morcovul dat prin razatoare si lasam sa se caleasca putin impreuna,adaugam ardeiul tocat marunt,orezul si lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mediu.

Cand apa a scazut la jumatate adaugam 1 lingurita curry,sare,piper dupa gust si amestecam,

Lasam sa fiarba pana este fiert orezul si la final adaugam patrunjel verde.

Se poate servi ca garnitura langa o friptura,

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume