Era o zi de post...nu stiam ce sa fac de mancare...mare dilema...m-am uitat ce am in frigider si astfel am facut acesta reteta.
Cartofii se spala,se rad de cojita,apoi se spala iar.
daca sunt micuti ii lasati intregi,daca sunt mai mari ii taiati in 2,in 3 ,depinde cat de mari sunt.
rosiile se spala,li se scot cotorul,apoi se taie felii rotunde mai grosute.
ciupercutele se scot din borcan,se spala cu apa din abundenta apoi se pun la scurs.
intr-o tava de cuptor se pune hartie de copt.
se pun rondelele de rosii.
uleiul se amesteca cu pasta de tomate,vegeta,piper,boia de ardei dulce si cateva picaturi de apa.
omogenizam bine toate ingredientele.
fiecare cartof se da prin amestecul cu pasta de tomate,apoi ii asezam pe fiecare,pe cate o felie de rosie.
ciuperciule le dam si pe acestea prin acel amestec de condimente,apoi le asezam in tava printre cartofi.
restul de sos il turnati uniform in tava.
aceasta se da in cuptorul incins o ora,o ora si putin pana sunt gata cartofii.
pofta mare sa aveti si o zi buna!