Orez cu lapte

de jolygina in Dulciuri, 31 Aug 2010 | 5150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez de 200g
  • 2 cani de apa
  • un praf de sare
  • 2 cani de lapte
  • gem de capsuni pentru decor
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte:

se pune orezul la fiert cu apa si sarea ,cand a inceput sa fiarba si a scazut cam 3 sfert se adauga laptele si se lasa sa fiarba. Cand este fiert se adauga zaharul si zaharul vaniliat

se orneaza cu gem de capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

sandytza 1

01.09.2010, 11:12

bun bun orezul cu lapte

nadina73 1

01.09.2010, 15:33

si pe urechi imi iasa orezu cu lapteai mei saptamala le fac orez cu lapte si toti 3 barbatei mei papa de numafoarte bun

jolygina 1

01.09.2010, 17:11

intradevar e delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu mere