Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2013 | 4831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • ~200 g ciuperci campignon brune
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri parmezan
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker:

Punem ciupercile in oala aparatului si le prajim in cateva linguri de ulei, selectand din MENU programul FRY. Cand ciupercile sunt gata, usor rumenite, adaugam ceapa si o calim usor, pana se inmoaie.

Adaugam orezul si 3 cani de apa. Saram si piperam dupa gust. Apasam butonul MENU si selectam programul RICE. La finalul programului punem parmezanul peste orez si omogenizam.

Se serveste cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv la Multicooker