Placinta Puturoasei

de rena in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2014 | 30449 vizualizari

 

Lenea e cucoana mare :)))

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta
  • 1 litru de lapte
  • 200 gr unt
  • 5 oua
  • branza telemea sau feta
  • 200 gr branza gouda rasa
  • piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Puturoasei:

Punem intr-o oala laptele cu untul sa se incalzeasca pana se topeste untul, batem ouale si le punem in lapte dupa ce s-a racit putin, dam dupa gust sare si piper.

Luam o tava, asezam foaia de placinta punem un polonic din laptele facut mai sus, iarasi o foaie, iarasi lapte si asa asezam jumatate din foi si jumatate din lapte. Zdrobim branza (telemeaua sau feta) punem si branza gouda apoi iarasi foi una cate una si la fel si compozitia de lapte.

Dam la cuptor sa se rumeneasca, la foc mediu (180 grade).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Puturoasei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]