Orez cu ciuperci

de Pushaa in Mancaruri de legume, 11 Ian 2014 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 200 gr ciuperci
  • ceapa verde
  • condimente, sare, piper
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci:

Alegem orezul, il spalam si il punem la fiert in apa cu o lingura de vegeta si o lingura de ulei (1 parte orez si 4 parti apa) si cand e aproape fiert oprim aragazul. Curatam si taiem ceapa, morcovul si ciupercile. Intr-o tigaie mai inalta punem putin ulei si calim ceapa adaugand apa din cand in cand pentru a se fierbe mai mult. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam morcovul.

Dupa ce s-a calit si morcovul punem ciupercile si ceapa verde si mai lasam 5 min. Peste prajeala de legume punem orezul aproape fiert si bulionul. Condimentam dupa gust si mai lasam pe foc 5 min. Dupa ce am oprit aragazul punem usturoiul taiat marunt si patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu dovleac si ciuperci