O reteta satioasa si usor de preparat, in combinatie cu ananasul , ii da o savoare aparte.
Ideala pentru perioada postului,vegetarieni si numai.
Va indemn s-o incercati.
Eu am pregatit acest fel principal din ciupercile gasite pe un copac .
Pregatim sosul.
Intr-un bol preparam sosul din ingredientele mentionate mai sus la sos.
Intr-un wok sau tigaie incapatoare adaugam uleiul, adaugam ciupercile cand uleiul este incalzit suficient, lasam la foc mic 10 minute, amestecand de cateva ori.
Adaugam ceapa, amestecam, lasam 2 minute, adaugam ardeii, amestecam, lasam 3 minute, adaugam ananasul si amestecam. Dupa 3-4 minute adaugam sosul si lasam 4 minute. Ciupercile sunt gata!
Decoram cu seminte de susan.
Se serveste imediat alaturi de orez sau paste din orez.
Pofta buna!
1
Pregatiti ingredientele din timp
2
Pentru a-i da o nota mai picanta, adaugati un ardei iute tocat sau fulgi cayenne
3
Gatiti ciupercile la foc mic