Orez cu ciuperci

de ana in Mancaruri de post, 10 Mar 2011 | 5150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o telina potrivita cam 200 gr(merg si alte albituri)
  • 200 gr ciuperci
  • 1 cana de orez
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci:

Curatam si spalam ceapa,morcovul si albitura si le punem la fiert cu 4 cani de apa si cana de orez.Separat fierbem ciupercutele intregi.Nu le fierbem prea mult ,sa ramana usor crude.Cand sunt gata le punem in sita la scurs si le feliem.Cand orezul este aproape fiert adaugam ciupercutele si lasam sa fiarba pana este gata orezul.Scoatem legumele dupa ce s-au fierti si dam pe razatoare morcovul pe care-l calim in ulei.Acest ulei il scurgem in orez si amestecam bine.Asezonam cu sare si piper dupa gust.Patrunjelul il presaram deasupra .Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

goldielocks 1

11.03.2011, 20:41

O SA O INCERC SI EU,CA TOT SUNTEM IN POSTUL PASTELUI

nadina73 1

11.03.2011, 20:50

cu ciuperci portie dubla

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 00:01

foarte bun si orezul si ciupercile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez asiatic