Scoici de post

de SENO in Mancaruri de post, 6 Noi 2011 | 5770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga cu paste "scoici"
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • pasta de rosii (eu am avut pasta de rosii si ardei facuta in casa)
  • sare
  • piper macinat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici de post:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei aproximativ 10 minute.

Intre timp se curata si se taie cepele si ardeii si se pun la calit in putin ulei,sare si piper,apoi se pune sosul de rosii (din belsug ) si pastele scurse de apa.

Se amesteca si se dau cateva clocote.

Se serveste ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu mere si nuci