Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2013 | 5380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 1 foaie de alge nori
  • 100 grame ciuperci albe de fag
  • 1 roşie tocată cuburi
  • 1 linguriţă sos de soia light
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag:

Cipercile se sotează în ulei de măsline, 2 minute, apoi se adaugă sosul de soia şi se scot pe o farfurie. 

Ouăle se bat cu puţină  sare şi se așează într-o tigaie în care a fost încălzit puțin ulei de măsline. Se gătesc până când suprafața rămâne puțin umedă. Se așează deasupra foaia de nori, iar pe jumătate din suprafață, ciupercile. Se aduce cealaltă jumătate peste margine, împachetându-o ca pe un mic portofel. Se scoate pe o farfurie și se servește cu roșie deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta