Chiftele cu dovlecei si feta la cuptor

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2016 | 6601 vizualizari

 

Un aperitiv original cu dovlecei si feta. Le puteti coace la cuptor fara sa puneti grasime.
Am folosit dovlecei galbeni culesi direct de la fermă dar puteti pune verzi
 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/08/chiftele-cu-dovlecei-si-feta-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

pentru 9 chiftele marisoare

  • 2 dovlecei mici
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 50g branza feta
  • 60 g pesmet
  • sare și piper
  • câteva frunze proaspete de busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu dovlecei si feta la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 200 ° C,

Se spală dovleceii (am lasat coaja) și se îndepărtează capetele.

Se curata de coaja ceapa.

Dati dovleceii si ceapa pe razatoarea cea mare, presarati cu sare mare si puneti la scurs.

Apasati cu o lingura, ca sa scoateti cat mai multa zeama.

Intr-un castron se amesteca dovlecei, ceapa, busuiocul proaspat tocat, branza feta maruntita, pesmetul și ouăle. Puneti sare și piper.

Odată ce amestecul este omogen, formati chiftelele.

Așezați-le pe o placa acoperită cu hârtie de copt.

Se coc 20 la 25 de minute pe fiecare parte.

Pot fi servite reci ca aperitiv cu un sos pe gustul dumneavoastră sau calde cu o salata verde.

 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu dovlecei si feta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu cascaval si sos de rosii