Omleta cu legume la cuptor

de T I M E A in Mancaruri de legume, 9 Iun 2016 | 5857 vizualizari

 

Omleta cu dovlecel este omleta mea preferata si pentru ca e vara si incep sa apara rand pe rand legumele, putem incerca mancaruri mai usoare si mai sanatoase. Dar aceasta reteta o puteti incerca in oricare alta perioada a anului. 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 dovlecel mic
  • 4 fire de ceapa verde
  • cateva frunze de salata verde
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel verde tocat
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • un pic de sare si piper
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 5 rosii cherry
  • 1 lingura ulei de masline pentru un tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume la cuptor:

Spargem ouale intr-un bol si le mixam cu un tel.

Adaugam apoi pe rand, ceapa taiata rondele, dovlecelul dat pe razatoare, salata taiata si ardeiul taiat cubulete.

Omogenizam adaugand apoi condimentele, patrunjelul tocat, laptele, faina si bicarbonatul.

Turnam compozitia intr-o tava rotunda de 22 cm unsa cu putin ulei de masline.  

Asezam deasupra cateva rosii cherry si dam tava la cuptor la 180 de grade pana se rumeneste usor deasupra.

Scoatem din cuptor si adaugam cateva frunze de rucola si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu soia, ardei si mozzarella