Oua in sos de rosii picant

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 3 Oct 2017 | 2485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii coapte de gradina
  • 2 oua de casa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • un praf de fulgi chili
  • frunze de busuioc proaspete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii picant:

Rosiile se spala, se taie in doua, se curata de cotoare si se trec prin robot.

Punem uleiul la incins, adaugam rosiile pasate si condimentele.

Lasam la foc mediu pana scade apa, apoi spargem ouale in mijlocul sosului din tigaie, acoperim cu un capac tigaia si lasam sa se gateasca dupa preferinta galbenusul.

Eu prefer ouale mai gatite, asa ca am lasat sa se inchege bine galbenusul.

Adaugam busuioc verde.

Servim ouale in sos cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de spanac cu sos de rosii si usturoi, reteta rapida pentru o masa delicioasa