Nuca prajita si sarata

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 16 Mar 2013 | 8892 vizualizari

 

Probabil vi se pare ceva extrem de simplu, care nu necesita o reteta sau explicatii.
Eu m-am gandit sa le arat celor care sunt incepatori in ale gatitului cum se poate face o gustare rapida, crocanta, delicioasa si sanatoasa.
Merg de minune cu un pahar cu bere ;)

 

INGREDIENTE

  •  miez de nuca (cat doriti) - recomand sa cumparati nuci in coaja pe care sa le spargeti acasa;
  •  putina apa;
  •  sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuca prajita si sarata:

Spargem nucile, scoateti miezul cu grija si il lasati asa cum e, bucati mari.

Incingeti o tigaie de teflon, puneti nucile, stropiti cu putina apa (cat sa se lipeasca sarea de ele), presarati sare.

Miscati tigaia si rasuciti nucile pe toate partile, 5-10 minute pana se rumensc, fiind foarte atenti sa nu se arda.

Le puneti intr-un bol, luati un pahar cu bere si mergeti in fata televizorului sa le papati.  Evident, se pot manca oriunde doriti dumneavoastra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuca prajita si sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu portocale si scortisoara ( de post)