Tagliatelle cu ciuperci de post

de Carmen in Mancaruri de post, 23 Apr 2016 | 5252 vizualizari

 

De post sau vegetariane aceste paste sunt absolut minunate

 

INGREDIENTE

  • 150 g tagliatelle
  • Un praf de sare
  • 1,5 litru apa
  • 3 ciuperci mari
  • 1lingura ulei măsline
  • Piper, oregano după gust
  • 2 linguri de rosii cuburi din conserva
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci de post:

Se pune apa cu sare la fiert. In momentul in care clocoteste se adauga pastele . In cazul de fata se strang in mana nu pentru a le sfarama ci pentru a le despărți mai mult.

Ciupercile se gătesc in ulei de măsline după ce au fost spălate si feliate. Se adauga rosii cuburi. Se condimenteaza cu piper si oregano si un praf de sare. Sunt gata imediat.  

Pastele se scurg bine si se adauga peste ciuperci. Se amesteca totul. Personal îmi place sa fac amestecul chiar in farfurie asezand întâi pastele si deasupra ciupercile.

 

TIPS-URI

1

Continentele sunt esențiale avand in vedere ingredientele atât de putine

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (10)

gld444 1

24.04.2016, 14:42

Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri!
Oferta este valabila pentru toate localitatile si pentru toti oamenii care dispun de circa 2-3 ore libere pe zi. Se lucreaza in regim de colaborare.
Cerințe:
- Cunostinte minime de navigare pe internet, de folosire a emailului;
- Cunostinte de operare cu documente word si pdf.
- Sunt necesare calculator si conexiune la internet.
Oferim contract de comision si instruire în totalitate gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala.
Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară sau din străinătate.
Oferim seriozitate si cerem acelasi lucru!
Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:19

mihaelar63 1

27.04.2016, 07:50

Ce buune !!! Vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]