Negrese cu gem

de sasha in Prajituri, 12 Feb 2013 | 5898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana ulei (250g)
  • 1cana zahar(250g)
  • 1 plic cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta rom
  • 1 borcan 300g gem (eu am folosit gem de prune)
  • zahar pudra
  • 1 cana faina (250g)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese cu gem:

Intr-un bol spargem ouale,adaugam cana de ulei,cana de zahar,gemul,esenta si cacaua si le amestecam cu mixerul pana se incorporeaza totul.

Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si adaugam faina in ploaie peste amestecul de oua si mixam. Tava o ungem cu ulei si o tapetam cu faina si punem compozitia.

O lasam la cuptor pt 30-40 min...

Facem testul cu scobitoarea, scoatem prajitura de la cuptor si o pudram cu zahar , lasam sa se raceasca si o taiem.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

jolygina 1

12.02.2013, 23:40

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:41

like

Bunica 1

13.02.2013, 14:27

Si eu tot cu gem de prune fac negresa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brownies