Foi de napolitana cu crema

de lacrimioara in Prajituri, 24 Apr 2011 | 28471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de napolitane mai mici,
  • 200 grame unt,
  • 400 grame zahar,
  • 200 grame nuci prajite,
  • 3 oua.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitana cu crema:

Intr-un castron punem untul cu 200 grame zahar il frecam bine si adaugam ouale, le amestecam.

Separat punem restul de zahar la topit cu cateva picaturi de apa, lasam pana se topeste dupa care adaugam amestecul de oua cu unt si amestecam incontinuu pana se topeste zaharul, dupa care umplem foile si le infoliem

Asezam ceva mai greu pe ele pana a doua zi.

A doua zi se taie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu crema" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem