Am fost extrem de surprinsa sa vad cat de frumos s-a copt la Multicooker si cat de pufoasa a iesit!
Albusurile se bat spuma tare cu 3 linguri de zahar din cantitatea totala.
Restul de zahar se amesteca cu galbenusurile, cacao, lapte, ulei si arome. Acestea se mixeaza bine si li se adauga aromele, un praf de sare si praful de copt stins cu otet.
Bezeaua de albusuri se combina cu compozitia de cacao si celelalte ingrediente. Totul se combina usor si se adauga faina treptat.
Se ung baza si peretii vasului interior si se tapeteaza cu faina.
Se toarna compozitia in vas si se aseaza uniform.
Se apasa butonul MENU, se selecteaza programul BAKE si temperatura de 180 grade C.
Am apasat COOKING TIME si am selectat 45 minute.
Se apasa START si se inchide capacul.
Dupa finalizarea programului, se scoate vasul si se lasa prajitura sa se odihneasca putin inainte de a o scoate.
Se poate glazura cu ciocolata topita.