Tiramisu reţetă originală
Ceva rapid si delicios! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/tiramisu/
Tiramisu reţetă originală
Se bat albusurile spuma in primul rand.
Galbenusurile se bat cu zaharul pana se albesc. Se adauga mascarpone peste galbenusuri si se mixeaza in continuare pana se incorporeaza bine. Adaugam crema de galbenusuri peste albusurile batute spuma si amestecam bine. Va rezulta o crema delicioasa.
Se pune cafeaua intr-un bol intins sa putem pune piscoturile.
Intr-o craticioara sau intr-un vas de yena asezam un strat de piscoturi inbibate in cafea.Punem o parte de crema, apoi alt strat de piscoturi si la final crema.
Deasupra am presarat cacao.
Am dat la frigider pana a doua zi. Este suficient si 3-4 ore sa stea la frigider.
Pofta buna!
1
Puteti inbiba piscoturile in sirop de fructe.
2
Crema se poate amesteca si cu frisca.