Mai intai am amestecat faina cu praful de copt,am batut untul cu mixerul la viteza maxima dupa care am adaugat zaharul,zaharul vanilat si sarea si am amestecat pana la omogenizare.Am adaugat ouale pe rand,cate unul la jumatate de minut,dupa care am incorporat faina cu praful de copt.Am omogenizat bine si am turnat aluatul intr-o tava de 30*40 cm,unsa cu unt.Am dat la cuptor(preincalzit) timp de 20 de min.
Pentru crema de budinca am amestecat praful de budinca cu zaharul si galbenusurile de ou,si putin lapte.Restul de lapte l-am pus la fiert impreuna cu frisca,cand a inceput sa fiarba am luat de pe foc am pus compozitia de budinca si am mai pus pe foc cam 1 min,amestecand bine.Albusurile le-am batut bine si le-am incorporat in budinca.Crema de budinca am intins-o peste blat(care este inca cald),apoi am lasat la racit.
Frisca am batut-o jumatate de minut dupa care am pus zaharul vanilat si intaritorul de frisca,sucul de lamaie si am batut in continuare pana s-a intarit.Crema de frisca am intins-o peste budinca iar apoi am asezat deasupra biscuitii.
Pentru glazura am amestecat zaharul pudra cu apa si am pus peste biscuiti.Se tine la frigider cam 3 ore apoi se portioneaza si se serveste.