De post sau nu bunaciunea asta o ai la indemana oricand avand in vedere ingredientele folosite....reteta cred ca este arhicunoscuta si am redescoperit-o pe Bucataras la Elena_Daria, am vazut si pe multe alte bloguri unul din ele ar fi cel al Laurei Sava....
Pentru sirop:
Amestecam zaharul cu uleiul si apa adaugam gemul ,nucile ,rahatul taiat cubulete( in cazul meu:)) pastrati cateva cubulete si pt pus deasupra si apoi ingredientele uscate, faina, praf de copt si cacaua amestecate in prealabil eventual date prin sita.
Tapetam tava cu hartie de copt si turnam compozitia ,dam la cuptorul preincalzit 30-35 minute foc mediu ,180 grade am pus eu.
Tava nu e cea de aragaz ci una 20/30cm.Eu am pus sirop din ciocolata, unt ,frisca lichida ca sa nu faca mofturi unii ;).Pentru sirop se amesteca toate ingredientele la rece si se toarna peste prajitura rece.