Nucile le-am prajit si le-am pisat bine. Stafidele de pun la inmuiat.
Untul, cicolata si laptele se pun pe foc la baie de aburi. Cand se topesc se dau de-o parte. Se adauga cacaoa si zaharul amestecate. Se omogenizeaza bine si se pun la foc din nou. Cand au dat in primul clocot se dau la rece.
Dupa ce compozitia se raceste se adauga ouale pe rand, ou cu ou ( ou, omogenizare, ou si tot asa), apoi se pune faina si praful de copt. La final se pune esenta de rom, nucile pregatite si stafidele. Se unge o tava ( eu am folosit o tava ronda din aluminiu) cu unt, se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 30 minute. Se scoate si se da la racit.
Peste prajitura se adauga glazura de cafea realizata dupa retetahttp://www.bucataras.ro/retete/glazura-de-cafea-52940.html si apoi glazura de ciocolata: o lingurita de unt si ciocolata se pun la topit. Cand este gata se lasa la racit si se pune peste glazura de cafea peste prajitura.