Mini cheesecake cu menta

de aziz in Prajituri, 19 Iun 2011 | 3939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr smantana lichida pentru frisca
  • 200gr crema de branza 9%
  • 100gr zahar
  • jumatate plic de budinca de vanilie
  • jumatate plic gelatina (7-8 gr)
  • jumatate pahar lapte rece
  • o lingurita esenta de menta
  • o manuta de menta proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cheesecake cu menta:

Amestecam budinca cu laptele, apoi  adaugam smantana 9%. Frisca o batem spuma cu zaharul, apoi o incorporam budincii cu o lingura sau paleta de silicon amestecand de jos in sus, pentru a ramane pufos. Adaugam esenta de menta. Gelatina se hidrateaza cu cateva linguri de apa rece, apoi se pune deasupra unui vas cu apa calda pana se topeste. Lasam putin cat sa fie doar calduta si adaugam in crema.

Menta proaspata o punem in paharul de la hand blender cu 50 ml apa si mixam apoi o punem in  budinca. Amestecul il turnam in forme si dam la frigider cel putin 5-6 ore. Ornam cu fructe si menta proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cheesecake cu menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta