Negresa cu fructe tropicale!

de Panacris in Mancaruri de post, 29 Feb 2012 | 5611 vizualizari

 

O prajitura delicioasa pentru cei care tin post!!! Reteta este adaptata din Cilk ptr femei, nr.99!

 

INGREDIENTE

  • apa 2 1/2 cani
  • ulei de floarea soarelui 1/2 cana
  • zahar tos1 1/2 cani
  • faina alba de grau 3 cani
  • esenta de rom 1 fiola
  • esenta de lamaie 1 fiola
  • cacao pudra 3 linguri
  • nuca macinata 200 g.
  • sare iodata
  • parf de copt 2 plicuri
  • fructe  tropicale confiate (papaya, banane, ananas, stafide, cocos, etc. ) 250 g.
  • zahar pudra 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu fructe tropicale!:

Intr/un vas se amesteca cu telul apa, uleiul, praful de sare, praful de cacao si zaharul. Se adauga esentele, faina, nuca macinata si praful de copt si se omogenizeaza foarte bine. Intr/o tava tapetata cu foaie de pergament se rastoarna compozitia de mai sus, se presara fructele confiate si se da la cuptor ptr cca. 45 de minute la foc potrivit. Dupa ce trece testul cu scobitoarea se scoate din cuptor si se presara deasupra zahar pudra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu fructe tropicale!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post by Pusik