Dovleac Pai

de Mitinita in Mancaruri de post, 6 Feb 2011 | 4194 vizualizari

 

Dupa ce am incercat morcovii pai a trebuit sa incerc si asta!Acelasi gust cu cartofii dulci prajiti.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg dovleac
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac Pai:

 

Se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.

Se pun in tava cu uleiul si se presara cu rozmarin uscat. 

Se lasa la cuptor cam 15-20 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac Pai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

07.02.2011, 13:55

dovleacul este bun

Mitinita 1

07.02.2011, 14:11

vanilla,mie asa mi-au placut ca am taiat restul de dovleac sa mai fac o tava diseara le-a placut si la copii mult

Mitinita 1

07.02.2011, 14:11

s-a dat si motanel la dovleac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac de post (cu nuca si karob)