Musli fiert in lapte la Multicooker

de Dedicut in Mancare copii, 17 Iun 2014 | 6268 vizualizari

 

M-am inspirit dupa reteta propusa de Ina - Gris cu lapte si zahar caramel http://www.bucataras.ro/retete/gris-cu-lapte-si-zahar-caramel-31213.html

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de lapte
  • 150 gr musli ( eu am folosit musli macinate care contin 25% fructe)
  • extract de vanilie
  • coaja de portocala
  • gem de zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musli fiert in lapte la Multicooker:

Punem laptele in cuva Multicooker. Adaugam si cateva picaturi de extract de vanilie si coaja de portocala. Selectam functia STEW si fixam durata 20 de minute. Dupa 10 minute deschidem Multicookerul, turnam musli in ploaie si amestecam. Inchidem si mai lasam 10 minute.

 

Servim cu gem de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musli fiert in lapte la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pasare