Muschiulet impanat

de abetina in Porc, 22 Dec 2017 | 2842 vizualizari

COMENTARII (6)

Rahela Velicu 1

22.12.2017, 13:55

Ideal pentru sarbatoare!

Rahela Velicu 1

22.12.2017, 13:55

Anett 1

22.12.2017, 17:34

Panacris 1

23.12.2017, 15:32

elucubratiiculinare 1

24.12.2017, 08:43

foarte bun

navidad_2017 1

29.12.2017, 21:31

Muschiul umplut arata minunat, iar gustul e sigur pe masura, mai ales ca l-ati impanat si cu radacinoase aromate si nu numai cu carnati... Dar salata de sfecla cu hrean chiar am facut-o (dar cu ulei de floarea soarelui, adica mai "romaneasca" ca acompaniament la platoul cu mezeluri in ziua de Craciun... si a iesit exceptionala! Multumim ptr reteta !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta