Muşchiuleţ de porc umplut cu şunculiţă sau cârnaţi

de botcrina in Mancaruri cu carne, 13 Ian 2013 | 4405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 muşchiuleţi de porc
  • 1 cârnaţ
  • 100 g şunculiţă de porc
  • sare, piper
  • secretul gustului cu gust de legume
  • cimbru uscat
  • branză
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc umplut cu şunculiţă sau cârnaţi:

Umplem muschiuletul de porc: unul il umplem cu carnat, iar pe celalalt cu sunca de porc taiata cubulete, amestecata cu branza.

Pe o folie punem condimentele si tavalim muschiuletii prin ele, dupa ce in prealabil am uns carnea cu putin ulei.

Invelim carnea cu folie de aluminiu si o punem in tava la copt.

Cand este aproape gata scoatem folia de aluminiu pentru a se rumeni frumos.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc umplut cu şunculiţă sau cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

13.01.2013, 17:20

bun

Lau 1

13.01.2013, 18:18

botcrina 1

16.01.2013, 21:00

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza la cuptor in vas de lut