Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 6 Mai 2017 | 4818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 ardei kapia
  • ulei de masline
  • condimente (vegeta, boia dulce, piper negru, ghimbir)
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor:

Bucatile de muchi se curata de pielite, se spala sub apa rece si se pun pe prosoape de bucatarie, pentru a se usuca de apa.

Intr-un castron, punem ulei de masline, condimentele si amestecam bine.

Ungem pe toate partiile, muschiuletul de porc cu uleiul de masline cu condimente.

Se pune la prajit cateva minute, pe ambele parti, dupa care se muta intr-un vas de ceramica.

Turnam uleiul de masline ramas, punem vinul alb si ardeiul kapia taiat felii.

Se acopera cu o folie de aluminiu, se lasa 20 -25 minute, dupa care se ia folia si se mai lasa 5-10 minute la foc tare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impanat