Muschiulet de porc impletit II

de corina241 in Porc, 9 Oct 2012 | 7690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet fraged de porc
  • fire de ceapa verde
  • usturoi uscat
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit II:

Muschiuletul de porc proaspat se taie pe lung in 3 fasii egale(aproximativ) ,dar nu pana la capat.Se lasa la unul din capete o portiune de 5 cm intreaga.Aici vom pune fasiile de ceapa verde pe lungimea muschiului si incepem sa impletim in 3.La capat prindem cu scobitori pentru a nu se desface.

Intr-un vas de yenna punem 3-4 linguri uneli de masline,cativa catei de usturoi infipti in muschiulet,presaram condimentele,apoi completam cu o cescuta mica de apa si cativa cartofi taiati in bucati.

Se lasa la cuptor cu capac cca 20 minute,iar pentru alte 10 minute tinut la cuptor dam capacul la o parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muşchi de porc afumat cu legume la cuptor