Costite dulci-acrisoare-picante cu cartofi aurii

de DanaModog in Porc, 17 Dec 2014 | 2567 vizualizari

 

Pentru mine o mancare buna e o mancare iute si combinatia de dulce-acrisor-picant m-a dat gata. Ador reteta asta si sper ca o veti incerca si voi.

 

INGREDIENTE

  • 300 g costite pirc
  • 2 linguri pline cu miere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura otet balsamic (otet de vin)
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingura ulei floarea soarelui
  • 2 linguri pasta de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Chilli sau Tabasco
  • 10 cartofi
  • Ulei pentru prajit
  • Piper
  • Sare
  • Boia
  • Rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite dulci-acrisoare-picante cu cartofi aurii:

Costitele se pun intr-un bol si se amesteca cu condimentele dupa care se pun jumătate de ora la frigider acoperite. Se încălzește cuptorul la 200° si se pun costitele acoperite cu staniol pentru jumătate de ora dupa care se ia folia si se mai lasa jumătate de ora. Vor avea un gust perfect dulce-acrisor-picant. 
Cartofi trebuie taiati mai mari si pusi la fiert pana devin moi la exterior dar nu asa moi ca pentru piure, se lasa la stors 5 minute dupa care se condimentează si se pun la prajit pana devin aurii si crocanti.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge bine cu o castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite dulci-acrisoare-picante cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata ,cu branza de capra