Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri

de nico15 in Porc, 26 Mar 2011 | 8547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •      300-350 g muschi de porc
  •      6 bucati de bacon
  •      3-6 fire de ceapa verde sau praz
  •      sare, piper,
  •      nucsoara
  •      120 g unt
  •      ulei
  •      2 cartofi
  •      2 morcovi
  •      2 pastarnaci



Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri:

 Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura.

Pe fiecare bucata de carne se pune un fir de ceapa verde si 2 fasii de bacon, dupa care se impleteste iar la final se va prinde cu o scobitoare.
Se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce au fost in preabil curatate legumele se pun separat la fiert.
Muschiul se da la cuptor 25 de minute la 180 de grade.
Veficam daca legumele sunt fierte si trecem la prepararea piureurilor, adaugand unt si condimentand piureul de pastarnac cu nucsoara, piureul de morcov cu curry si piureul de cartof cu piper alb. Acestea se aseaza pe farfurie cu ajutorul si formei unei linguri.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii