O reteta de Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparata usor in vas Zepter
4 muşchi fragezi de viţel, fiecare cântărind cam 220 g
piper negru zdrobit
ulei de măsline
Îndepărtaţi cotorul salatei şi frunzele exterioare, apoi spălaţi şi uscaţi frunzele cu grijă.
Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul arata culoarea roşie. Reduceţi focul la minim.
Frigeţi muşchiul de de vită până când devine rumen pe ambele părţi. Adăugaţi căţeii de usturoi şi ceapa verde.
Căliţi salata verde, scurgând-o de apă pe cât de mult posibil.
Apoi, adăugaţi roşiile, acoperiţi vasul şi lăsaţi să fiarbă la foc extrem de mic aproximativ 15 minute.
Chiar înainte de momentul servirii, puteţi adăuga puţin piper măcinat mare, câteva cristale de sare fină, precum şi puţin ulei de măsline.
Reteta advertorial Zepter