Muschi de vita cu sos de vin rosu

de laylalala in Vita, 14 Feb 2011 | 8592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de vita, taiat in felii de un deget
  • 30 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline cu busuioc
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 2 linguri mustar
  • 125 ml vin rosu
  • 125 ml supa de vita
  • 1 lingura faina
  • ½ lingurita cimbru uscat, maruntit
  • 2 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de vin rosu:

Incinge untul si uleiul intr-o tigaie. Adauga carnea si prajeste-o pe ambele parti cate 2-4 minute. Adauga usturoiul si mustarul urmat de vinul rosu si lasa sa fiarba 15 minute la foc minim. Amesteca supa cu faina si adauga in tigaie apoi amesteca bine in sos si lasa pana cand se ingroasa putin. Adauga cimbrul si smantana, amesteca bine si mai lasa pe foc 2-3 minute. Serveste preparatul cu cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita picanta in vin rosu cu garnitura de orez curry