Muschi de vita cu legume si sos cu hrean

de laylalala in Vita, 30 Mai 2011 | 7343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 gr unt, topit
  • 1 kg cartofi, curatati si taiati cuburi
  • 3 morcovi, curatati si taiati cubulete
  • 2 gulii, curatate si taiate cubulete
  • 2 cepe rosii, curatate si taiate felii subtiri
  • 2 lingurite rozmarin proaspat tocat
  • 2 linguri patrunjel proaspat  tocat
  • sare si piper,dupa gust
  • 1 kg muschi de vita
  • 50 gr unt, taiat cubulete
  • Sos
  • 150 ml smantana 20%
  • 4 lingurite hrean
  •  ¼ lingurita zahar pudra
  •  ¼ lingurita sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu legume si sos cu hrean:

1.Incalzeste cuptorul la 180°.

2. Amesteca uleiul de masline si untul topit cu ierburile aromate, sare si piper, dupa gust. Toarna aceasta compozitie peste legume si amesteca bine.Aseaza legumele inttr-o tava de copt.

3.Sareaza si pipereaza carnea de vita. Aseaza carnea de vita peste legume apoi aseaza cubulete de unt peste ea. Acopera tava cu folie de aluminiu si da la copt 60 minute. Dupa cele 60 minute, inlatura folia de aluminiu, intoarce carnea apoi mai da la cuptor inca 60 minute, intorcand carnea din cand in cand.

4.Pentru sos, amesteca toate ingredientele.Serveste  carnea de vita stropita cu sos alaturi de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu legume si sos cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inima de vita cu legume picante