Muschi de porc cu condimente -la cuptor

de LUK in Porc, 13 Mar 2011 | 8837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc fara os
  • sare,amestec legume "Mirodenia" de la Fuchs
  • o tava antiaaderenta,de preferat iena
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu condimente -la cuptor:

  Muschiul de porc se cresteaza aproape de tot,se condimenteaza cu sare si amestecul de legume.Se lasa acoperit cu o folie 2 ore in frigider.Se pune in tava neunsa.Se prajeste o ora la 180 de grade apoi se intoarce si pe cealalta parte pentru a se rumeni(atentie cand il intoarceti!va lasa grasime..sa nu va stropiti).se mai lasa si pe partea aceasta 30 de min si se serveste.

TIPS-URI

1

dupa gust puteti folosi si alte condimente..piper,usturoi praf,cimbru,boia..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu condimente -la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costite marinate la gratar