Costita de porc picanta

de Adi75 in Porc, 2 Mar 2014 | 4369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costita de porc
  • 150 ml sos BBQ ( Barbeque )
  • 250 ml bere
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei iute
  • 1-2 foi de dafin
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare , piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc picanta:

Se spala costita si se usuca apoi se pune intr-un vas. Deasupra se pune ardeiul si ceapa taiate rondele sau pestisori. Intr-un vas se amesteca berea, mustarul, sosul de soia, sosul BBQ, sare si piperul, foile de dafin si usturoiul, apoi se pun peste costita. Se acopera cu un capac si se da la cuptor pentru o ora. Apoi se scoate si se feliaza, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu o pensula de bucatarie se ung feliile cu sosul ramas, se intorc din cand in cand si se ung din nou. Se lasa la cuptor cca 30-40 min la o temperatura de 180 grade .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor