Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel

de nico15 in Porc, 4 Dec 2011 | 5496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Muschi de porc 500-600 g
  • Prosciutto crudo 150-200g
  • Salvie-6-8 frunze
  • Ciuperci500 g
  • Suc de rosii 200 ml
  • Ceapa 1 bucata
  • Malai
  • Sare, piper,
  • boia iute
  • Ulei  
  • Dessing:
  • Rosii Cherry / Ceapa verde  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel:

 Taiem muschiul de porc in 6-8 bucati,  saram, piperam si ungem fiecare bucata cu ulei, pe fiecare bucata punem cate o frunza de salvie si deasupra adaugam o felie de prosciutto crudo nu foarte subtire, dupa care le prajim cu prosciuto in jos prima data. Dupa care intoarcem bucatile de carne sa se prajeasca pe ambele parti, dupa care le scoatem din tigaie si le lasam in asteptare.

In acest timp taiem ceapa si o sotam in tigaie, iar cand aceasta a devenit aurie o punem in tava care va merge la cuptor, peste ceapa adaugam bucatile de carne, taiem ciupercile in sectiune si le adaugam, saram, piperam si adaugam boia iute.

Dam la cuptor, pentru 15 minute.

Dupa expirarea timpului, adaugam sosul de tomate si mai lasam aproximativ inca 15-20 de minute.

In tot acest timp pregatim mamaliga, aceasta trebuie sa fie de consistenta potrivita, deoarece  trebuie sa fie pusa pe un plan intins , vom taia cercuri din ea. Vom concasa 2-3 rosii cherry, dupa care vom aranja preparatul dupa cum urmeaza, taiem cu un cerc un rotund in mamaliga, separat vom taia o ciuperca in sectiune si o vom trage intr-o lingura de unt, le vom scoate pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de ulei. Deci aranjam rondeaua de mamaliga, ciupercile de jur imprejur, pe mamaliga vom aranja ciupercile care au fost in tava cu sosul de tomate, iar deasupra vom pune bucata de muschi de poc si in varf o rosie cherry concase. Aranjam farfuria ca in fotografiile alaturate si servim.

 Pofta buna.

                       

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu sos de visine si cartofi taranesti la cuptor